Contact

Advies nodig? Onze professionals staan voor je klaar

Adres

Sumatrastraat 45,
1094 NG Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer

+31208462567

Stuur ons een bericht

We helpen je graag verder, stuur ons een bericht via onderstaand formulier en we reageren binnen 24 uur!

Veelgestelde vragen

We snappen het best als je nog vragen hebt …

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.

Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weg.

Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door de glazuurlaag heen.

Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.

Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.