FAQ

Gekwalificeerd personeel met expertise in diensten die wij aanbieden

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog een aantal vragen …

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.
Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weg.
Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door de glazuurlaag heen.
Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.
Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.
Roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen op je tanden. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na het roken van een sigaret direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.
Ja, het drinken van koffie zorgt voor verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na ieder kopje koffie het beste direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.
Dit varieert persoon, wat bijvoorbeeld van 3 sessies tot 25 sessies kan oplopen. Als je bijvoorbeeld veel snoept of rookt, is het mogelijk dat je relatief donkere tanden hebt. Na je eerste consultgesprek zullen onze specialisten je eerlijk en transparant vertellen wat voor jou van toepassing is.
Ja! Als uiteindelijk blijkt dat je minder sessies nodig hebt, dan blijven de sessies gewoon staan voor een volgende behandeling. Deze sessies blijven een jaar lang in het systeem staan. Dus bij afname van een hoger pakket (zoals Hollywood Smile) kun je ook minder sessies afnemen en het tegoed laten staan.
De meeste sessies worden over meerdere dagen verspreid. Dit is afhankelijk van de behandeling die je kiest. Meestal doen we maximaal vijf sessies tijdens één afspraak, zodat wij goed de resultaten kunnen zien.
Roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen op je tanden. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na het roken van een sigaret direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.
Op kronen komt te allen tijde een laagje aanslag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Dit schoont de kroon op, de kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.
Zeker! Ook met een vulling kun je jouw tanden laten bleken. Echter kunnen wij niet garanderen dat de vulling voor 100% meekleurt. Het is het beste om dit per sessie te bekijken, omdat we dan het resultaat goed kunnen meten.
Het is mogelijk om je tanden in de beginfase van de zwangerschap te laten bleken. Wij bleken je tanden namelijk op natuurlijke basis. Na zes maanden raden wij het af om te bleken. Dit is de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap en daarom willen we eventuele risico’s uitsluiten.