Over ons

Gekwalificeerd personeel met expertise in diensten die wij aanbieden

Over ons

Een wittere glimlach voor jou

Jouw glimlach is een belangrijke impressie die je achterlaat. Daarom zorgen we ervoor dat we je tanden weer laten stralen. Door onze opgeleide medewerkers met veel ervaring zorgen we ervoor dat je met aanzienlijk wittere tanden de deur uit gaat. 

VERTROUWD DOOR MEER DAN DUIZEND KLANTEN

Beoordelingen

Een wittere glimlach voor jou

En we helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog een aantal vragen …

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.
Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weg.
Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door de glazuurlaag heen.
Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.
Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.